Oblačila za dojenčke

DOBRODOŠLI,

Spletna trgovina Buba & Bubi je namenjena vam. Udobje, varnost in dobro počutje vaših malčkov so vodila, ki nas spremljajo od idejne zasnove pa vse do končnega produkta. Vse oblačila so unikatna, izdelana ročno v Sloveniji z veliko ljubezni. Sešita so iz obstojnih materialov, mehka in udobna. Materiali, ki jih uporabljamo so skrbno izbrani in prijazni dojenčkom za nošenje ter staršem za vzdrževanje. Kroji so prilagojeni dojenčkom, brez nepotrebnih zadrg, gumbov in našitkov, ki bi lahko bili neprimerni in nevarni za vaše prince in princeske.

Izdelke ponujamo v majhnih serijah, kar poudari edinstvenost vašega otroka. Barve in vzorci materialov se ves čas spreminjajo, kar sproti posodabljamo.

TRAJNOSTNA OBLAČILA IN DODATKI

Velik poudarek dajemo kvaliteti, izboru materialov in krojev. Pri ustvarjanju izdelkov imamo v mislih dolgoročno uporabo, naši kroj hlačk so na primer uporabni za več mesecev starosti otroka, zagotovo pa vse naše izdelke lahko nosi več generacij otrok. Prav zato boste pri nas našli kar nekaj unisex krojev in barv ter vzorcev.

VAŠE MNENJE NAM VELIKO POMENI

Veseli bomo vašega priporočila drugim, še bolj pa bomo veseli, če boste z nami delili svoje izkušnje pri uporabi, nam postavili kakšno vprašanje in nam tako pomagali izboljšati Buba & Bubi znamko.